Skip to content

Workshopweken Nafplion

 

Dit najaar organiseren we een aantal workshopvakantieweken tijdens een heerlijk vakantieverblijf in Nafplion. Je kunt voor één, twee of meer weken boeken, want er is zoveel te zien, te schilderen en te fotograferen in dit prachtige en pittoreske stadje, dat ooit de hoofdstad van Griekenland was.

 

Je vliegt met Transavia op een dagvlucht naar Griekenland waar we je opwachten. We verzorgen de transfers met taxibusjes, alles geheel in overeenstemming met de geldende coronaregels.

 

We verblijven in een van de sfeervolle hotels in de oude binnenstad. De kleuren van de bougainvilles in de smalle straatjes, de terrasjes, de historische gebouwen, de vele leuke winkels, galeries en de kleurrijke markt zijn heel uniek en voor de bezoeker een lust voor het oog.

 

Je kunt vlakbij in zee zwemmen bij het stadsstrandje ‘Arvanitia’, op korte loopafstand, net achter de oude stad. Daar is ook de mondaine beachbar ‘Blueblanc’ gevestigd waar je van een heerlijke koud biertje of cocktail kunt genieten. Op een twintigtal minuten lopen, via een prachtig wandelpad langs de kust, bevindt zich verder nog het grote strand ‘Karathona’ waar ook een aantal strandtentjes zijn.

 

 

Deze workshops kunnen ook gecombineerd geboekt worden.

Data 2021

Vanaf 1 week t/m 4 weken aansluitend.

Wijzigingen voorbehouden.

Data 2021

 

Te boeken voor 1 week.

Wijzigingen voorbehouden.