Skip to content

data 2024

Overzicht workshopreizen en fotoreizen Griekenland en zomerweken Nederland

Workshopprogramma

In bijna alle weken bieden we onder leiding van verschillende docenten de workshops Beeldhouwen in steen en Schilderen en Tekenen aan. Het programma wordt daarnaast aangevuld met steeds een andere workshop.

Dataoverzicht

Hieronder ziet u een weekoverzicht per workshop en een workshopoverzicht per week. Als een workshop voor meer dan een week wordt aangeboden, kunt u uiteraard per week of voor meer weken boeken. Wijzigingen voorbehouden. 

Afwijkende data

Wilt u op afwijkende data naar Griekenland reizen, dan kan dat in principe wel. In overleg zal gekeken worden hoe de transfers van en naar het vliegveld kunnen worden georganiseerd.
 

Expositie van het gemaakte werk van onze gasten

Na afloop van het voor- en naseizoen organiseren we een expositie van het werk dat door onze cursisten is gemaakt. U ontvangt hier nog apart een uitnodiging voor.

Ook als u zelf uw werk hebt meegenomen en u niet hoeft op te halen bent u natuurlijk van harte welkom om even bij te praten met uw medevakantiegangers!

 

Informatiemiddag

Wilt u eerst eens kennismaken voordat u boekt, meer informatie krijgen over de diverse workshops of meer foto’s of video’s bekijken van onze vakantiereizen?

Dan bent van harte welkom op deze informatiemiddag. De infomiddag is in combinatie met de deelnemersexpositie. Een unieke gelegenheid om ons te ontmoeten, ervaringen van onze gasten te horen en hun mooie kunstwerken te bewonderen.

Datum voorjaarsexpositie: 14 juli 2024

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Atelier Maud Quaedvlieg

Konijnenberg 90, Breda

Data overzicht per workshop / reis
  • 2 t/m 9 juni 2024
    Ook diegenen die met andere materialen willen werken of niet per se portretten willen maken, kunnen hieraan deelnemen.
    Docent Maud Masselink
  • 26 mei t/m 2 juni 2024
  • 28 september t/m 5 oktober 2024
    Begeleiding Suzana Gulevska

week 1: 24 t/m 28 juni 2024

week 2: 1 t/m 5 juli 2024

Weekoverzicht workshop- en andere reizen

2 t/m 9 juni 2024

week 1:
24 t/m 28 juni 2024

 

week2:

1 t/m 5 juli 2024

20 t/m 28 oktober 2024