Skip to content

Zomerweken Oud Drimmelen

Zomer­workshops in nederland

Data 2024

 

Week 1: 24 t/m 28 juni

Week 2: 1 t/m 5 juli

 

Wijzigingen voorbehouden.

Dit jaar organiseren we onze midweek zomerarrangementen op een nieuwe locatie. Van 24 t/m 28 juni en van 1 t/m 5 juli zijn wij te gast op ‘De Plek’ in Oud Drimmelen. Op deze unieke locatie nabij de Biesbosch, bieden we dit jaar weer de workshops ‘Beeldhouwen in steen’ met Carla Peperkamp en ‘Tekenen en schilderen’ onder begeleiding van Maud Quaedvlieg.

 

De Plek

De Plek is een voormalige boerderij. Toen de oude boerenschuur vervangen moest worden hebben de eigenaars ervoor gekozen om deze weer op verantwoorde manier op te bouwen. Opgetrokken uit strobalen en afgewerkt met leemstuc, hebben ze hiermee een heerlijke ruime ‘Plek’ gecreëerd waar allerlei groepsactiviteiten kunnen plaatsvinden.
 

Op het grote terrein zijn er een aantal verschillende ruimtes waar we afhankelijk van het weer kunnen werken, zowel binnen als buiten. Vanaf 10.00 uur gaan we aan de slag en om 13.00 uur kunt u genieten van een heerlijke lunch dat met liefde wordt verzorgd door onze gastvrouw Cécile. Na de lunch vervolgen we de workshops tot 16.00 uur.

Carla Peperkamp<br> Beeldhouwen

Carla Peperkamp
Beeldhouwen

Maud Quaedvlieg<br>Tekenen en schilderen

Maud Quaedvlieg
Tekenen en schilderen

Prijs workshop

De prijs voor het midweekarrangement, workshop Inclusief koffie, thee en biologische lunch, bedraagt € 495,-

 

Materialen

Gebruik van gereedschap en materialen, zoals schuurpapier, verf etc. zijn bij de prijs inbegrepen, maar de gekozen steen of gebruikte doeken of grote papiervellen rekenen we naderhand met u af tegen redelijke prijzen (zie onze materialenlijst). U kunt eventueel ook uw eigen steen of schildermateriaal meenemen. 

 

Wilt u gedurende de week ook overnachten? 

De overnachtingsplaatsen op de Plek zijn inmiddels vergeven. U kunt indien gewenst zelf een overnachting boeken bij een van de hotels en B&B’s in de omgeving. In Oud Drimmelen zelf is er een mini camping die ook huisjes verhuurt. In plaatsen in buurt zoals Hoge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Made, Wagenberg, Helkant Geertruidenberg en Raamsdonkveer zijn ook diverse mogelijkheden om te overnachten. 

 

Nadat wij dit formulier ingevuld en en voor akkoord hebben ontvangen en uw aanbetaling van € 195,- bij ons is bijgeschreven ontvangt u de factuur. Ook ontvangt u een kopie van uw aanmelding zoals wij die hebben ontvangen, ter controle van uw gegevens.
 
Het restant van het bedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het midweekarrangement te zijn voldaan. Uw boeking is pas definitief als het volledige bedrag door ons is ontvangen. De bescherming van uw privacy-gegevens wordt door ons in acht genomen. Uw gegevens worden aan niemand doorgegeven en worden strikt vertrouwelijk behandeld.
 

De aanbetaling van € 195 is overgemaakt op rekening NL44 INGB 0000 9073 42 t.n.v. Miniati Reizen op:

reCAPTCHA is required.

Data 2024

 

Week 1: 24 t/m 28 juni

Week 2: 1 t/m 5 juli

 

Wijzigingen voorbehouden.

Impressie van De plek

 Hieronder een impressie van de workshopweek in 2023 (andere locatie).