Nieuw adres en telefoonnummer: Speelhuislaan 107, 4815 CC Breda, tel: 06 – 24 85 01 14

Workshops in Nederland

Griekenlandaanzee Zomerweek

maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2019

Net als afgelopen jaren organiseert Griekenlandaanzee dit jaar in juli weer een creatieve zomerweek op het kunstlandgoed ‘Midgaard’ in Almen, bij Zutphen in de Achterhoek.

 

Workshops tijdens de zomerweek

Tijdens het midweekarrangement bieden we een drietal workshops aan. Ook dit jaar staan natuurlijk de eigen workshops Bronsgieten van Felo Hettich en Papier & boekbinden van Hanne Mahler op het programma. Zij wonen en werken op Midgaard en zijn tevens uw gastheer en gastvrouw gedurende de week. Daarnaast is er uiteraard ook Beeldhouwen in steen, dit jaar begeleid door Carla Peperkamp.

Prijs

De prijs voor het midweekarrangement inclusief koffie, thee en uitgebreide biologische lunch bedraagt € 395,-.

 

Lunch

Er wordt ‘s morgens en ’s middags gewerkt tijdens de workshops en tussendoor serveren we een heerlijke lunch, verzorgd door cateringbedrijf ‘Oogsten koken & eten, die uitsluitend gebruikmaken van biologische ingrediënten.

Verblijf

Wilt u gedurende de week in de buurt overnachten, dan kunnen wij u in contact brengen met lokale hotels of Bed & Breakfast aanbieders. Zo biedt bijvoorbeeld landgoedhotel Ehzerwold in Almen een heel redelijk geprijsde midweekarrangement inclusief ontbijt en diner.

 

reCAPTCHA is required.

 

Data

maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2019

 

Keuze uit de volgende workshops:

 

Wijzigingen voorbehouden.