Skip to content

Griekenland­aanzee Zomerweek

Zomer­workshops in nederland

Op kunstlandgoed ‘Midgaard’ van bronsgieter Felo Hettich en zijn partner en papierkunstenaar Hanne Mahler organiseren wij elk jaar midweek arrangementen. We bieden op deze unieke locatie in het bos weer een viertal workshops aan. Uiteraard staan de workshops  ’Bronsgieten’ en ‘Papier’ op het programma, respectievelijk begeleid door Felo en Hanne. Daarnaast bieden we ook weer de workshop ‘Beeldhouwen in steen’ met Carla Peperkamp, en de workshop ‘Tekenen en schilderen’ onder begeleiding van Maud Quaedvlieg.

 

Er wordt vanaf 10.00 uur gewerkt bij de diverse atelierruimtes op het bosterrein, dat 2,5 hectare beslaat. Om 13.00 uur kunt u genieten van een heerlijke lunch dat wordt verzorgd door Ingrid Onstenk. Zij begeleidt bij Griekenlandaanzee meestal een workshop beeldhouwen of bronsgieten, maar zij is ook al jaar en dag kok op het klipperschip Willem Jacob op de wadden. Na de lunch vervolgen we de workshops tot 16.00 uur. Wilt u gedurende de week in de buurt overnachten, dan kunnen wij u in contact brengen met lokale hotels of B&B’s. Zo biedt bijvoorbeeld het landgoedhotel Ehzerwold in Almen een heel redelijk geprijsd midweekarrangement inclusief ontbijt en diner. 

 

Veiligheid met corona

Gezien de meeste activiteiten buiten plaatsvinden en ook door de ervaring die we vorig jaar hiermee hebben opgedaan, zijn wij ervan overtuigd dat we ten aanzien van corona een veilige en verantwoorde setting kunnen bieden om heerlijk te genieten van een creatieve week.

 

De docenten

Carla Peperkamp<br> Beeldhouwen

Carla Peperkamp
Beeldhouwen

Felo Hettich<br>Bronsgieten

Felo Hettich
Bronsgieten

Hanne Mahler<br>Papier en boekbinden

Hanne Mahler
Papier en boekbinden

Maud Quaedvlieg<br>Tekenen en schilderen

Maud Quaedvlieg
Tekenen en schilderen

Prijs

De prijs voor het midweekarrangement inclusief koffie, thee en uitgebreide biologische lunch bedraagt € 395,-.

 

Gereedschap en hulpmiddelen zijn bij de workshops inbegrepen. De gebruikte materialen zoals steen, brons en schilderdoeken rekenen we met u af tegen redelijke prijzen.

Meer info hierover? Mail ons op info@griekenlandaanzee.nl of bel 06-24 85 01 14.

reCAPTCHA is required.

Data 2022

 

  • 8 t/m 12 augustus

Keuze uit:
(Onder voorbehoud, het programma kan nog wijzigen)

Wijzigingen voorbehouden.