Skip to content

Hotel, kamers en werkplekken

Van alle gemakken voorzien!

Wij maken gebruik van twee verschillende hotels. Ze liggen vlakbij elkaar en ook beide zijn dichtbij restaurant Aigialos, alwaar we de maaltijden gebruiken. Ook onze werkplekken zijn dichtbij, de beeldhouwers en sommige andere workshops in de tuin van Apollon, achter het hotel en de schilders en keramisten aan zee op het terrein van het restaurant.
Bekijk hieronder een impressie van Hotel Apollon en Hotel Aristotelis.
 
hotels-werkplekken

Hotel Apollon

Hotel Apollon staat direct aan het strand en heeft een mooi aangelegde tuin ervoor, met veel bomen en bloemen. Bij het strand is er een beach bar waar je heerlijk wat kunt drinken of relaxen op een ligbedje in de schaduw van een parasol. Op het terras voor het hotel wordt ’s-morgens het uitgebreide ontbijt geserveerd. 

 

Wij hebben de beschikking over 15 kamers op de eerste verdieping (er is een lift). Wij hebben 7 kamers direct aan de voorzijde van het hotel (‘frontaal’) en 8 aan zijkant van het gebouw. De kamers aan de voorzijde hebben direct zeezicht en bij die aan de zijkant kun je de zee vanaf het balkon zien. Alle kamers hebben een eigen badkamer met toilet, douche of bad en zijn voorzien van airco, tv, koelkast en waterkoker. 

 

Hotel Aristotelis

Hotel Aristotelis ligt net achter Apollon. Het complex bestaat uit een drietal roodgeverfde gebouwen en ligt enigszins tegen de heuvel opgebouwd, waardoor alle kamers zeezicht hebben. Ook hier hebben de kamers een eigen balkon, eigen badkamer met toilet, koelkast en airco.


Er is hier bovendien een heerlijk ruim zwembad. Daar wordt ook het ontbijt geserveerd. Dit hotel ligt letterlijk op een steenworp afstand van het restaurant en van de werkplekken van de workshops.
 

hotels_overzicht