Skip to content

Hotel & kamers

Van alle gemakken voorzien!

 

Hotel Apollon

Hotel Apollon staat direct aan het strand en heeft een mooi aangelegde tuin met vele bomen voor de benodigde schaduw en er zijn veel schaduwrijke plekjes om relaxen na de workshops. Op het terras voor het hotel wordt het uitgebreide ontbijt geserveerd. 

 

Er zijn in totaal 38 kamers verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping (er is een lift voorhanden). Wij hebben een optie op een twintigtal kamers waarvan de meeste zich op de eerste verdieping bevinden. De kamers aan de voorzijde hebben direct zeezicht en die aan de zijkant vanaf het balkon. Alle appartementen of kamers hebben een eigen badkamer met toilet, douche of bad en zijn voorzien van airco, tv en een koelkast. Een waterkoker op de kamer is verkrijgbaar op verzoek.
 

Hotel Aristotelis

Aanvullend hebben we een optie op een aantal kamers bij Hotel Aristotelis. Dit hotelcomplex dat bestaat uit een drietal roodgeverfde gebouwen ligt direct achter Apollon en is enigszins tegen de heuvel opgebouwd, waardoor alle kamers zeezicht hebben. Er is daar bovendien een heerlijk ruim zwembad en het hotel ligt letterlijk op een steenworp afstand.
 
Apollon_vanaf_strand3