• workshop beeldhouwen-sculpture 1
  • f3
  • sieraden4
  • fotografie01
  • Schilderen_aan_het_strand_crop
  • boetseren

Creatieve vakantie voor singles

Op een creatieve vakantie voor singles gebeurt er veel. Want je leert andere singles veel sneller en beter kennen via de kunst. Dit schept sneller een band, als je gezamenlijk inspiratie opdoet en proactief bent tijdens je vakantie. Het is tevens een prettige en laagdrempelige manier om op pad te gaan met andere singles. Want er ook gebeurt tijdens je vakantie, je beleeft hoe dan ook een ontspannende vakantie en je hebt het gezellig met de andere singles. Bovendien neem je straks een van je beste kunstwerken mee naar huis. Een aandenken aan een heerlijke week weg. Kunnen wij je verleiden tot een kennismaking? Bekijk onze reizen en boek meteen.

 

Creatieve vakantie voor singles

Met de professionele docenten van Griekenland Aan Zee leer je als beginner of gevorderde cursist veel bij. Iedere dag wordt je iets beter, waardoor je met een prachtig eindresultaat, een nieuwe hobby én een bijzondere ervaring thuiskomt. Misschien wel samen. Ook vieren wij onze creatieve vakanties met een expositie. Een goed moment om weer even bij te praten met de andere (ex-)singles, onder het genot van een hapje en drankje. Hierover krijg je bijtijds een e-mail met informatie.

 

Compleet verzorgde vakantie

Je vakantie is volledig verzorgd. We eten samen, gaan op pad en profiteren van de ervaring en inzichten van onze docenten. Singles beschikken over hun eigen appartement en hebben bovendien de vrijheid om te doen wat ze willen. Op het gebied de creatieve workshops is tevens alles verzorgd. Hetzelfde geldt voor het reizen, de accommodatie, het eten en het vervoeren van de verzamelde kunstwerken terug naar Nederland.

 

Wat voor creatieve vakanties?

Al meer dan 20 jaar organiseren wij creatieve vakanties, onder de naam Griekenland Aan Zee. In het kleine kustplaatsje Kantia, op het schiereiland de Peloponnesos, laten wij creatieve singles kennis maken met de Griekse zon, zee, het strand, authentiek eten en elkaar. Weet je al wat voor creatieve vakantie voor singles jij wilt boeken. Of ben je benieuwd welke jij zou maken? Bekijk dan nu de aangeboden reizen die je aanspreken en daarbij ook de foto’s van vele kunstwerken die gemaakt zijn tijdens de voorgaande creatieve vakanties: