Skip to content

Fotografie

Data 2024

 

 

Wijzigingen voorbehouden.

Wil je beter overweg kunnen met je camera? Wil je meer weten over compositie, licht, sluitertijd en diafragma? Wil je betere foto’s leren maken? En wil je dat samen doen met andere liefhebbers op een heerlijke zonnige locatie?

Griekenland aan Zee biedt je een volledig verzorgde fotografieworkshop direct aan het strand van de Peloponnesos.

 

In deze – vooral op de  praktijk gerichte workshop – gaan we uit van de individuele wensen van de deelnemers. De docent staat we voor betrokkenheid, persoonlijke aandacht en flexibiliteit, en omdat we de groep klein houden (4-7 pers) is daar genoeg ruimte voor. De workshop is geschikt voor zowel beginners als voor meer gevorderden.

 

Compositie en techniek

Fotografie begint met kijken zodat je dat wat je ziet op een voor jou bevredigende manier overbrengt naar een tweedimensionaal beeld.

Verschillende situaties, verschillende disciplines of onderwerpen, vragen om een verschillende aanpak en vereisen vaak andere instellingen.

Wat zijn de mogelijkheden van je camera, wat doet licht met een onderwerp, welke sluitertijd of welk diafragma kies je in  deze situatie, hoe maak je een mooiere compositie? Aan al dit soort aspecten besteden we aandacht.

 

Theorie en praktijk

We starten de meeste dagen met theorie, en gaan dan, op grond van het besprokene, fotograferen in de directe omgeving van ons resort, maar ook op verschillende andere plaatsen zoals de gezellige stad Nafplion of het eilandje Poros. en het vissersplaatsje Vivari. Aan het eind van de dag bespreken we de resultaten met elkaar.

We werken toe naar een kleine expositie (samen met de andere disciplines ) op de zaterdag.

 

Fotografierondreizen

Naast de reguliere fotografieworkshop, organiseren we ook fotoreizen naar de Peloponnesus, Centraal Griekenland, Noord- en West-Griekenland en Noord-Macedonië.

 

Kijk voor meer informatie op www.jumptravel.eu

Data 2024

 

 

Wijzigingen voorbehouden.

Materialen

Meenemen: laptop, statief,  geheugenkaartjes, batterijlader (reserve batterij).

 

Inbegrepen: Gebruik van onze iMac en printer en 4 prints A4 en 2 prints A3 voor de expositie.

  • Extra prints A4 full color: per extra geprinte A4  € 4 / per A3 € 8.

Werk van onze cursisten