Skip to content

Deze workshop staat niet in de planning voor 2022 maar wordt in de toekomst misschien wel weer aangeboden.

Zingen in Griekenland

Onder leiding van dirigent & arrangeur Donia Surowiec ontdek je tijdens ‘Zingen in Griekenland’ verschillende stijlen van het zingen. Tijdens de workshops zingen we pop, jazz, klassiek, hedendaags, wereld-, theater- en filmmuziek. Met technische oefeningen en bekende songs verken je de verschillende mogelijkheden van je stem.

Voor absolute beginners en meer ervaren deelnemers

Je leert over de ademhalingstechniek, het articuleren, je stembereik ‘ben ik een alt of een tenor?’ en de geheimen van het notenschrift. Uiteraard gaan we ook gewoon heel veel zingen. Hierbij houden we rekening met de muziek die jij graag zingt. Als je nog geen ervaring hebt met zingen en nog geen zangles hebt gehad, maar je wilt wel beter leren omgaan met je stem, is dit een mooi begin. Voor meer ervaren deelnemers is er tijdens de workshops aandacht voor ritme, melodie, compositie, koorklank, interpretatie en techniek.

 

Programma op maat

In ‘Zingen in Griekenland’ gaan we aan de slag met muziek die geschreven is voor kleine vocale ensembles. We werken aan de verfijning van de uitspraak, resonantie, presentatie en dynamiek. Hiervoor stelt dirigent en arrangeur Donia Surowiec een speciaal programma samen. Het aanbod is breed en divers, afgestemd op het niveau en de voorkeuren van de groep. Je krijgt een op maat gemaakte zangvakantie op het strand van Kantia!

Data 2020

 

 

Te boeken voor 1 week.

Wijzigingen voorbehouden.

Voor wie?

De workshop is voor beginners en gevorderden en kan ook gecombineerd worden met een creatieve workshop die in deze week wordt gegeven.