Skip to content

Zingen in Griekenland

Data 2023

 

 

Te boeken voor 1 week.

Wijzigingen voorbehouden.

Onder leiding van dirigent & arrangeur Donia Surowiec ontdek je tijdens ‘Zingen in Griekenland’ verschillende stijlen van het zingen. Tijdens de workshops zingen we pop, jazz, klassiek, hedendaags, wereld-, theater- en filmmuziek. Met technische oefeningen en bekende songs verken je de verschillende mogelijkheden van je stem.

Voor absolute beginners en meer ervaren deelnemers

Je leert over de ademhalingstechniek, het articuleren, je stembereik ‘ben ik een alt of een tenor?’ en de geheimen van het notenschrift. Uiteraard gaan we ook gewoon heel veel zingen. Hierbij houden we rekening met de muziek die jij graag zingt. Als je nog geen ervaring hebt met zingen en nog geen zangles hebt gehad, maar je wilt wel beter leren omgaan met je stem, is dit een mooi begin. Voor meer ervaren deelnemers is er tijdens de workshops aandacht voor ritme, melodie, compositie, koorklank, interpretatie en techniek.

 

Programma op maat

In ‘Zingen in Griekenland’ gaan we aan de slag met muziek die geschreven is voor kleine vocale ensembles. We werken aan de verfijning van de uitspraak, resonantie, presentatie en dynamiek. Hiervoor stelt dirigent en arrangeur Donia Surowiec een speciaal programma samen. Het aanbod is breed en divers, afgestemd op het niveau en de voorkeuren van de groep. Je krijgt een op maat gemaakte zangvakantie op het strand van Epidaurus!

 

Repetitie en verblijf in Hotel Aristotelis

De repetities van de workshop Zingen aan Zee worden gehouden in Hotel Aristotelis. Dit hotel met zwembad ligt vlak achter Hotel Apollon en heeft een prachtig uitzicht op zee. De deelnemers van deze workshop verblijven ook in dit hotel, maar de maaltijden worden uiteraard samen met de rest van de groep genoten.

 

Data 2023

 

 

Te boeken voor 1 week.

Wijzigingen voorbehouden.

Voor wie?

De workshop is voor beginners en gevorderden.