Skip to content

Havenplaatsje EpidaurUs

Rust en ruimte

De Hotels Apollon en Aristotelis, de nieuwe locaties voor onze zomerworkshops bevinden zich aan zee even buiten het havenplaatsje Palaia Epidauros (spreek uit: palja Epidávros), niet ver van de archeologische vindplaats Epidaurus, met het bekende antieke theater, dat zich ca. 10 km landinwaarts bevindt.

 

De kamers

We beschikken over ruim voldoende fijne kamers, allemaal voorzien van airco, tv, eigen badkamer, koelkast en een balkon met zeezicht. In het hele hotel en het terrein eromheen heeft u de beschikking over gratis wifi.

Relaxen en genieten direct aan het strand…

Direct aan het strand

De maaltijden worden geserveerd in het het restaurant Aigialos, direct naast hotel Apollon met uitzicht over zee. Het strand direct voor de deur biedt de mogelijkheid om op elk moment van de dag een verkwikkende duik te nemen. De zee is gemakkelijk toegankelijk en het strand is voorzien van parasols en ligbedden.

 

Ruimte en schaduw

De workshops vinden plaats in de tuinen van de hotels en het restaurant in de schaduw van diverse exotische bomen, zoals o.a. moerbei-, sinaasappel-, citroen- en vijgenbomen.