Skip to content

Havenplaatsje Epidauros

Rust en ruimte

Onze locatie is direct aan het strand van Epidaurus op de Peloponnesus in Griekenland. Hotel Apollon, onze nieuwe locatie voor de zomerworkshops, bevindt zich even buiten het havenplaatsje Palaia Epidauros (spreek uit: palja Epidávros), niet ver van de archeologische vindplaats Epidaurus, met het bekende antieke theater, dat zich ca. 10 km landinwaarts bevindt.

 

De kamers

We beschikken hier over ruim voldoende fijne kamers, allemaal voorzien van airco, tv, eigen badkamer, koelkast en een balkon met zeezicht. In het hele hotel en het terrein eromheen heeft u de beschikking over gratis wifi.

Relaxen en genieten direct aan het strand…

Direct aan het strand

De maaltijden worden geserveerd in het het hotelrestaurant met uitzicht over zee. Het strand direct voor de deur biedt de mogelijkheid om op elk moment van de dag een verkwikkende duik te nemen. De zee is gemakkelijk toegankelijk en het strand is voorzien van parasols en ligbedden.

 

Ruimte en schaduw

De workshops vinden plaats in de tuin van het hotel in de schaduw diverse exotische bomen, zoals o.a. moerbei, citroen- en vijgenbomen.