Skip to content

Fietsen en wandelen

Fietsen & wandelen

U kunt bij ons ook fietsen en mountainbikes huren en een paar heerlijke dagtochten gaan maken. Wij hebben zelf een aantal sportieve damesfietsen met vijf versnellingen te huur. De kosten hiervan bedragen € 7,50 per dag, € 4,50 per dagdeel en € 50,- voor een week. Op verzoek kunnen wij ook mountainbikes voor u huren. Deze kosten ca. € 12,50 per dag.

 

Bergachtig of vlak

In het gebied rond Epidaurus  zijn er veel mogelijkheden om te fietsen. Het achterland is bergachtig en biedt aan de ervaren fietser een mooie uitdaging. Er zijn ook een aantal mooie tochten te maken op vlakker terrein. De vallei en kuststrook en zijn ook voor de amateur goed te fietsen. De omgeving biedt de enthousiaste fietser veel mogelijkheden om mooie dagtochten te maken.

 

De prachtige omgeving leent zich ook voor een heerlijke wandeling.

  

fiet_nickfiets

Groepen

Bent u geïnteresseerd om met een groep bij ons in de omgeving te komen fietsen of wandelen, dan kunnen we in samenwerking met JUMP travel in overleg een programma op maat samen stellen met de mogelijkheid de fietsers af te zetten op een bepaalde plaats of om de groep na afloop van een fietsdag op te halen. Op die manier kunnen er langere tochten gemaakt worden en kan voorkomen worden dat er te vaak hetzelfde deel van het parcours gefietst moet worden.

 

Tijdens een dergelijk arrangement geniet u verder uiteraard mee van onze fijne locatie, de heerlijke maaltijden en de verdere algehele verzorging. Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

uitzicht-vanaf-marmergroeve