Skip to content

Fietsen en wandelen

Fietsen & wandelen

Wij hebben zelf de beschikking over een tiental fietsen. Daar kunt u als onze gast gratis gebruik van maken om bijvoorbeeld naar het dorpje te fietsen of in de omgeving waar het redelijk vlak is. Ze hebben wel versnelling maar zijn niet echt geschikt om de bergen in te fietsen.

 

U kunt via ons ook tourfietsen en mountainbikes huren en een paar heerlijke dagtochten gaan maken. De kosten zijn op aanvraag en afhankelijk van het type fiets dat u wilt huren en ook van het aantal dagen. Bent u van plan om ‘serieus’ te gaan fietsen, dan is het handig dit vooraf aan te geven zodat wij bijtijds een geschikt fiets kunnen regelen.

 

Bergachtig of vlak

In het gebied rond Epidaurus zijn er veel mogelijkheden om te fietsen. Het achterland is bergachtig en biedt aan de ervaren fietser een mooie uitdaging. Er zijn ook een aantal mooie tochten te maken op vlakker terrein. De vallei en kuststrook en zijn ook voor de amateur goed te fietsen. De omgeving biedt de enthousiaste fietser veel mogelijkheden om mooie dagtochten te maken.

 

Wandelen

De prachtige omgeving leent zich ook voor een heerlijke wandeling. Er zijn korte en langere wandeltochten te maken direct vanuit het hotel. Suzana is een fervent wandelaar en heeft in de ruim 15 jaar dat ze nu in Griekenland woont veel wandeltochten in onze prachtige omgeving gelopen, uitgezocht en ook zelf uitgezet en informeert u daar graag over.

  

fiet_nickfiets

Groepen

Bent u geïnteresseerd om met een groep bij ons in de omgeving te komen fietsen of wandelen, dan kunnen we in samenwerking met JUMP travel in overleg een programma op maat samen stellen met de mogelijkheid de fietsers af te zetten op een bepaalde plaats of om de groep na afloop van een fietsdag op te halen. Op die manier kunnen er langere tochten gemaakt worden en kan voorkomen worden dat er te vaak hetzelfde deel van het parcours gefietst moet worden.

 

Tijdens een dergelijk arrangement geniet u verder uiteraard mee van onze fijne locatie, de heerlijke maaltijden en de verdere algehele verzorging. Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

uitzicht-vanaf-marmergroeve