Skip to content

Uit ons gastenboek…

kantia_beach

Heeft u een fijne vakantie bij ons gehad? Laat het ons weten!

 
 
 
 
 
 
*Verplicht
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Om spam tegen te gaan wordt het bericht wordt pas zichtbaar na goedkeuring door ons.
178 berichten.
Berna
Voor het eerst in Epidaurus geweest. Even wennen,maar zeker een prachtige plek! We logeerden bij hotel Aristotelis.
Een heel steile helling. Maar dankzij Suzana hadden we stokken! En toen kwam ik boven. Mooi zwembad. Heerlijke zee. En genoten weer van de zeer goede en gezellige begeleiding van Annemiek bij het boetseren.
Ook excursie. Maar bij Poros te weinig tijd.
Berna
Cora Jos en Els Vos-Jos
Net terug van een heerlijke vakantie samen met mijn zus georganiseerd door Griekenland aan zee.
Genoten op deze nieuwe locatie, het heerlijke eten, de relaxte sfeer en de fijne docente.
Nick van de Berg heeft hier in Epidaurus weer een prachtige plek gecreëerd waar je van een heerlijk creatieve vakantie kunt genieten.
Daphne
Wat fijn dat we weer naar Griekenland konden! De nieuwe locatie was wel even wennen. Plussen en minnen eigenlijk. Positief was de mooie ligging met veel meer groen en de mogelijkheid om te voet/ naar dorp te gaan. Het eten was bij beide restaurants prima. Negatief waren de erg basic kamer zonder uitzicht, de grotere drukte, de oninspirerende werkplek voor de beeldhouwers en de wel erg lange lunch en diner sessie's. Maar ik begrijp dat dit pas het eerste seizoen was dus dat er nog het e.e.a. zal gaan veranderen. Al met al 2 fijne weken gehad, dank daarvoor en veel groeten.
Anja Meerkerk
Ik ben naar de zomerworkshop in Nederland op landgoed Almen geweest.
In 1 woord: geweldig!
Prachtige lokatie, relaxete sfeer,heerlijk eten.
belangrijkste:kursus papierscheppen bij Hanne Mahler: fijne docente, en de kursus omvatte veel meer wat je zoal met papier kan doen.TOP!
Luca
Nieuwsgierig gemaakt door de mooie en enthousiaste verhalen waar 'de ouwelui' mee thuis kwamen, besloot ik ook met Miniati een fotoreis te maken. Het werd noordwest Griekenland in oktober 2021. Echt tegenvallen zou niet kunnen, want Griekenland is hoe dan ook een heerlijk land, maar het overtrof mijn stoutste verwachtingen! Alles was tot in de puntjes verzorgd door drie geweldige begeleiders. Een mooi programma, een fantastische route van Thessaloniki naar Corfu, prachtige plekjes om de mooiste foto's te maken en niet te vergeten een overvloed aan Griekse heerlijkheden tijdens de maaltijden. Ik was veel te snel weer thuis met een camera vol mooie foto's en met een hoofd vol prachtige herinneringen aan de mooie gesprekken met mijn reisgenoten en de heerlijke tijd die we met elkaar hebben doorgebracht.
Letty & Martin
Wat een fijne fotoreis door noord- en west Griekenland. We hebben op ons met allerlei soorten fotografie bezig gehouden. De locatie waren fotogeniek. Mooie onderkomens en een deskundige en gezellige begeleiding. Dit is de tweed keer dat wij met Griekenland aan zee een fotoreis hebben gemaakt en zullen ook de volgende keer van de partij zijn. De reis is voor iedereen beginner of gevorderde, dus waren zou je niet meegaan?
Marian
Eindelijk was het zo ver, de fotoreis van noord naar west Griekenland. Meerdere malen uitgesteld maar het is het wachten meer dan waard geweest!! Prachtige reis door en over de bergen van Griekenland. De bomen in de kleuren van de herfst, dat was al een cadeautje. Nick en Suzanna hadden het weer perfect geregeld voor ons. Heerlijk eten ( wat zijn we verwend! ), prima hotels, mooie routes en fantastische fotomomentjes. Natuurlijk was bij het uitzoeken daarvan ook Sjaak betrokken. Sjaak ook jij bedankt voor alle prachtige plekken, mooie fotolocaties en de fijne begeleiding tijdens deze fotoreis. Veel gezien, veel geleerd, genoten en thuisgekomen met veel mooie foto's. Tot de volgende reis!
Marjon
Wat een geweldige rondreis, wat een geweldig land en wat een geweldige begeleiding! Jullie weten het echt heel persoonlijk te maken. De gezellige praatjes van Nick en wat hebben we lekker gegeten Susanna! De fotografiespots waren fantastisch en dan is het de kunst om dat naar eigen fotografisch inzicht vast te leggen. Sjaak is daarbij heel behulpzaam en inspirerend. Veel geleerd weer, ook van de andere groepsleden! Volgende keer ga ik graag weer mee.
Catharina van Rechteren
Na onze fotorondreis op de Peloponnesos met Miniati in 2019 wisten wij zeker dat we nog een keer met de groep op reis wilden. Noord-Griekenland lag in de planning. Na Covid-uitstel kwam het uiteindelijk goed: in oktober 2021 gingen we. En we hadden er zin in, 'fotovrienden voor het leven' als wij inmiddels geworden waren. Nick, Suus en Sjaak hebben het weer een onvergetelijke reis gemaakt. Alleen maar positieve energie, of je nu een sterrenfotograaf of een enthousiaste amateur was. Geen enkele klacht, of het moest het soms matige weer zijn. Hoewel, natte foto's bleken ook heel inspirerend.
Kortom: wanneer kunnen we weer gaan?
Mirjam Koot
In oktober 2019 heb ik de Peloponnesus-fotoreis gemaakt, en in oktober 2021 de fotoreis door Noordwest Griekenland. Beiden van begin tot eind fantastisch, zowel qua verzorging en begeleiding door Nick, Suzana en Sjaak als met de medereizigers!! Kan niet wachten tot de volgende reis. Er is maar één nadeel: het gemis en de heimwee naderhand....
Astri Keizer
Dit jaar (2020) voor de 4de keer in Kantia geweest. Was na het boeken in mei niet zeker of dat verstandig was geweest, i.v.m. coronavirus, maar ter plekke vielen alle zorgen weg! Heb tijdens de 3rde week zelfs nog een 4de week bijgeboekt!
Al met al 4 heerlijke zorgeloze weken puur genieten, op perfecte locatie, met uitstekende verzorging en accommodatie, zee dichtbij genoeg om tijdens koffiepauze even in af te koelen, heel fijne cursusbegeleiding door Sophie en Nicole, prettige ambiance, heerlijk eten, en altijd op de achtergrond het geluid van de ruisende branding... Jammer dat ik zo lang moet wachten om terug te kunnen...!
Kortom: enorm aanbevolen!
Marcelle Douglas
Het was in 1 woord fantastisch!! Prachtige plek, heerlijk eten en geweldige ervaring! Creativiteit en gezelligheid, wat wil 'n mens nog meer?
Lieske Keuning
Ik ben net terug van vijf (!) weken Kantia.
Ik was er voor de derde keer. Ik heb allerlei workshops gedaan: portret boetseren, bronsgieten, keramiek, tekenen, brandschilderen. ‘s Morgens lekker bezig zijn, ‘s middags doen waar je zin in heb. Heerlijk eten op een terras aan zee! Leuke mensen ontmoet.
Ook als je onverwacht ziek wordt, is het goed hier te zijn:
De derde week kwam ik plotseling in het ziekenhuis in Argos terecht met een acute blindedarmontstekening. Alle lof voor de zorg van Nick en Suzanna! Ik ben weer goed opgeknapt in de Griekse zon. Thuis zou ik alleen geweest zijn, hier was ik omringd door lieve mensen!
Berna
Weer een super tijd gehad in Kantia. Ik was er voor de 3e keer. Heb aan portet boetseren gedaan en weer heel fijn les gehad van Annemiek.
Heerlijk Grieks eten en leuke mensen. Griekse muziek en heerlijk in de zee gezwommen. Bootreis met barbecue op een klein strandje. Fietsen naar Iria.
Hoop er volgend jaar weer te zijn!
Regina
2019 september: 14 dagen Kantia Het was weer een waar genoegen. Alle medewerkers en docenten hartelijk dank voor de geweldige verzorging en begeleiding. Dit gun je toch iedereen! Lekker eten, zon, strand, een fantastische bootreis (niet verplicht) inclusief BBQ door de crew bereid waarbij rekening gehouden wordt met eventuele wensen zoals vegetarisch, glutenvrij en noem maar op. Heb je zin in een uitstapje of een dagje naar de stad ... Ook dat is mogelijk. En dan nog nog, niet te vergeten, de workshops zelf waarbij je aan het eind van het seizoen je eigen werkstuk als souvenir mag meenemen en elkaar nog eens weerziet. Kortom één grote familie met heel veel vrijheid, (bijna) alles kan en mag en volgend jaar wellicht het 5e lustrum te vieren.

Tot ziens in Kantia !
Ingrid Kranenburg
Zoals vorig jaar al gemeld dat ik hopelijk terug zou komen, ben ik in de laatste week van juni weer in Kantia geweest. Nu een workshop 'zingen' gevolgd.
Door het zeer warme weer zakte de concentratie en hebben wij extra rustpauzes ingelast gekregen. Er was alle begrip van Donia, die vakkundig ons leidde. Heb veel geleerd. Vorig jaar plateel schilderen en schilderen gedaan en nu dus weer een nieuwe ervaring. Aan te bevelen!
De ligging, de verzorging en gastvrijheid waren als vanouds. We waren dit keer in totaal met een kleine groep en dat was even wennen, maar ook prettig. Men moet nooit vergelijken en dat doe ik dan ook niet.
Mijn vriendin (zij was er voor de eerste keer) heeft alles ook zeer gewaardeerd en vond de manier van vakantie vieren heel bijzonder.
Hopelijk een andere keer weer tot ziens in Kantia.
Heel veel dank aan allen, maar vooral aan Nick
Stulens Sien
Ben een weekje gaan zingen in Kantia. Heel leuke ervaring, Zeven jaar geleden was ik al een keertje in Kantia voor de workshops mozaïeken en juweeltjes maken met glasmozaïek, steentjes, ... Dit keer dus zingen onder de deskundige begeleiding van Donia en het was leerrijk en plezant.
Het eten was heerlijk, de reis was compleet verzorgd van A tot Z, dus weinig zorgen aan mijn hoofd. Bedankt Nick en medewerkers!!!!
Berna Vroemisse-Rattink
Daisyl
Net terug van 2 heerlijke weken beeldhouwen in Kantia. Wat kan ik nog toevoegen aan alle eerdere verhalen? Oké, kort dan: lieve en leuke mensen, geweldig team, heerlijk eten, prima appartement, mooie omgeving en tot slot nog een paar versgehakte beelden straks mee naar huis.
Voor mij was dit ongeveer de 8e of 9e keer dat ik ben meegegaan dus dat zegt wel iets.
Bedankt team en Nick!
Mary
Boven verwachting.....dat was het! Na een hartelijk ontvangst met welkomstdrankje gingen wij naar onze ruime en frisse appartementen. De workshop fotografie is werkelijk een aanrader onder leiding van Sjaak Henselmans voel je al snel een ervaren fotograaf. Door de diversiteit aan opdrachten kwamen wij op verschillende plaatsen zoals Nafplio, Epidaurus en Vivari.
De maaltijden waren allemaal even lekker er werd zelfs ter plekke tonic ingevlogen! Nick je bent een fantastische gastheer met een leuk team heb je een waar paradijsje gecreëerd! Dank jullie wel en tot ziens!
Agaath Steenbergen
Wat een fantastische weken heb ik weer achter de rug. Vakantie bij Griekenland aan Zee van het begin tot het einde perfect. Veel geleerd van Lisanne en mijn medecursisten. Heerlijk gelachen, ontspanning, mooie gesprekken en verrukkelijk gegeten. Iedereen van het team bedankt ik kom volgend jaar zeer zeker terug.
Theo Disselen
Samen met dochterlief Karin weer twee uiterst gezellige weken in Kantia beleefd. Voor mij de zesde keer (helaas twee jaren over moeten slaan). Weer de vrienden van vorige keren gezien. Leuk dat ik nodig was om niet werkende smartphones aan de praat te krijgen. Martin en Sjaak jullie waren weer uitermate goed en hebben Karin en mij weer iets verder op het kunstenaars pad geholpen. En niet te vergeten de hele organisatie door Nick c.s. en de uitermate gezellige avonden met de Griekse wijn, ook belangrijk! Hopelijk volgend jaar weer.
Gerard
Erg fijne week met ervaren kunstenaars als instructrices, geduldig, stimulerend en ter zake doend onderwijs in een prachtige omgeving.
Waar kun je een beeld polijsten in de zee?

De dag begint en eindigd met voortreffelijke catering. Heerlijk
Marjolijn Besterveld
Het was de eerste keer dat ik op vakantie ben geweest in Kantia. Het was een fijne week. Het eten was goed verzorgd, een leuk appartement en gezellige ochtenden schilderen en tekenen. Kortom ... een aanrader!
Walter
't was voor ons (een groepje Belgen) een eerste keer in Griekenland en op workshop bij jullie, dus een gokje. Maar we voelden ons meteen thuis en opgenomen in een grote uitgelaten (?) hollandse familie. De organisatie was top, het eten fantastisch, de docenten super getalenteerd en behulpzaam, de workshops heel boeiend en leerzaam, de mensen leuk en interessant, de locatie en het weer niet te evenaren, enz. Enfin, ik kom hier precies superlatieven te kort.
Een aanrader en Voor herhaling vatbaar!
Iedereen nog eens bedankt! Cheers.
Loes
Ik heb voor de 9e keer weer een heerlijke vakantie gehad in Kantia. Een beeld maken uit marmer en bronsgieten is heerlijk onder de Griekse zon. Lekker gegeten en zeer aangenaam gezelschap van zowel de mede-cursisten als de docenten. Bedankt allemaal en Nick voor de prima verzorging.

Hopelijk weer tot volgend jaar!
Regina Menkveld
Zoveel leuke workshops te volgen maar mijn keuze viel dit jaar wederom op portretboetseren onder de enthousiaste en goede begeleiding van Annemiek. Heerlijk eten, geweldig klimaat en een compleet verzorgde reis van A tot Z maakt een vakantie via Griekenland aan Zee in Kantia tot een waar feest waardoor je na thuiskomst echt kunt zeggen dat je vakantie hebt gehad en weer zin hebt om aan de slag te gaan. "De crew" is uiterst flexibel en doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
De omgeving is zeker de moeite waard evenals de heerlijke boottocht met lunch en zwem-mogelijkheden bij een onbewoond eiland.
Bedankt Nick, Suzanna, de beide Anna's, Freddy en alle overige personeelsleden die hieraan hebben bijgedragen. Volgend jaar hopelijk weer. Ik kijk er nu al naar uit!
Berna Vroemisse-Rattink
Voor de 2e keer in Kantia. Wat geweldig weer. Portretboetseren was voor mij de ook de 2e keer. En dankzij de geweldige begeleiding van Annemiek, heb ik weer een mooie kop gemaakt.
Het eten is super! Grieks!
De sfeer is geweldig! Dankzij Nick en Suzanna! Volgend jaar ben ik er hopelijk weer!
Helma Zebregs
Mijn vakantie in Kantia heeft mijn verwachtingen ruim overtroffen! Het was een heerlijk ontspannende vakantie met een gezellige groep mensen. Het beeldhouwen in de buitenlucht was ontspanning en inspanning tegelijk en ik ben trots op mijn beeld dat een mooie herinnering is aan een bijzondere vakantie. Omdat ik al jaren in Engeland woon, was het heel speciaal voor mij om een hele week in een Nederlandse group te zitten en ik heb er van genoten. Het eten was heel gezellig en goed elke dag en ik ging elke dag weer met plezier aan tafel. Ik verheug me nu al op volgend jaar en dan misschien twee weken. Hartelijk dank aan Nick en zijn team, met name Leen onze beeldhouwlerares.
Ingrid Kranenburg
Het was voor mij de eerste keer, een vakantie in Kantia. Wat een heerlijkheid: in alle opzichten. Ik was blij dat ik 2 weken geboekt had en wilde toen nog niet naar huis.
Kom in 2019 graag weer terug. Ben dan benieuwd alles in mei/juni in bloei te zien. Bravo Nick en Susanna. Hartelijk, hartelijk dank.
Ingrid
Franny Vegter
Voor mij was het de 2e keer dat ik in Kantia was.
Het was weer een feest van herkenning; zowaar ook van enkele mensen van 2 jaar geleden!
Alles wordt gedaan om het je naar de zin te maken.
Een totaalplaatje van heerlijk schilderen; zon en zee; golfgeruis; leuke mensen en les in een kleine groep. Zelfs bij het avondeten was er nu af en toe keus uit vlees of vis! Ook nog aan biodanza gedaan, gegeven door een medecursist en mezelf verwend met een massage .....
Wat wil je nog meer ........

Franny
Margreet
Net een dagje terug uit Kantia.
Ik heb eerst de gastenboekberichten gelezen. Dat had ik nog niet gedaan.
HET IS ALLEMAAL WAAR WAT ER WORDT GESCHREVEN.

Chapeau voor het hele team!
Marian
Vorig jaar juni een week in Kantia wezen beeldhouwen. Een geweldige vakantie gehad. Nu mijzelf beloofd dat ik volgend jaar weer mag, twee weken. Kan bijna niet wachten tot het nieuwe workshop overzicht gepubliceerd wordt.
Tot ziens!
Marian.
Diana
Lieve allemaal,
Voor mij was Kantia de eerste keer, maar ik ben helemaal betoverd. Zelden zo'n fijne vakantie gehad. Het was allemaal super: lieve mensen, mooie omgeving, lekker eten, fijn schilderen. Iedere dag liggend in de zee de zon zien opkomen en dan een relaxte dag hebben met stralend weer (de ene bui vergeet ik even). Mijn geluk kon niet op. Ik kom terug!

Lieve groet, Diana (Daan)
Brenda van Oordt
Lief team,

Het was weer een geweldige week in Kantia, echt genieten! Prettig gezelschap, heerlijk eten, mooi uitzicht en alles goed verzorgd. Zelfs een maaltijd in de bus, geweldig. Het was voor mij inmiddels de 4e keer (in juni was ik er ook een week...) en kom graag volgend jaar weer terug.

Dank en tot ziens,
Brenda
Diane
Lief team,

Bedankt voor de 2 geweldige weken bij jullie! Ik heb zó genoten! Voor de 8ste keer alweer. Het wordt gewoon elke keer leuker en vertrouwder. En ik vond het de eerste keer al helemaal top! Beeldhouwen bij Carla, een feest! Elke ochtend verwend worden met verse jus en fruitsalade. Iedere dag 3 keer een heerlijke en uitgebreide maaltijd! Elpida, dank je voor je goede zorgen en zalige toetjes! Leuk gezelschap, een mooie eigen kamer, die heerlijke zee binnen handbereik. Kantia is een klein paradijsje voor mij! Ik ben dolblij en dankbaar dat ik in september nog een keertje ga!
Dank en liefs,
anna van Belle
Lieve Nick, Carla, Lianne en alle medewerkers en docenten,

Voor de derde keer in Kantia. Wat heb ik weer genoten. Het beeldhouwen met altijd de gulle lach, vriendelijkheid en verstand van zaken van Carla ,heerlijk eten, de stralende zon, zwemmen in zee, de rust, maar ook de gezelligheid met elkaar 's avonds en daarna naar mijn heerlijke bedje.
Dank voor alles Nick, dit vindt je nergens! Dikke kus voor jullie
Agaath Steenbergen
Het was weer fantastisch,

Griekenland aan zee een vakantie met minstens 5 sterren. De sfeer is bijzonder. De workshops zijn in een woord goed. Het appartement met uitzicht op zee . Het eten meer dan perfect. Een vakantie waar niets hoeft en alles kan. Wat een feest. Ik kom in september terug.
Olga Abbink
Beste lezer,

Ik was op zoek naar een fotocursus. Na wat surfen op internet kwam ik heel toevallig bij Griekenland aan zee terecht. En daar heb ik totaal geen spijt van. Ik heb een heerlijke, intensieve fotoweek bij Sjaak gehad. Ik heb veel geleerd van zijn vakmanschap, de theorie, de uitstapjes en de praktijk. Het was voor mij een fantastische week, genieten van het eten, het appartement, de docenten, de medecursisten. Heerlijk om zo, in een prachtige omgeving, een week met je hobby bezig te zijn. Zou zo weer gaan!!! Bedankt allemaal voor de mooie week en speciaal Sjaak voor zijn deskundigheid, zijn humor en gezelligheid.

Olga
Marielle
Lieve allemaal,

Sinds 2001 kom ik hier al en in september/oktober was het voor mij de 7e keer. En elke keer is het weer thuiskomen. De sfeer is zo goed en je komt helemaal tot rust, zelfs al sta je 6 uur per dag in marmer te hakken.

Super bedankt weer allemaal!
arja de geus
lief Miniati team,

het was mijn 4e keer, het voelt zo vertrouwd, je kunt 300% ontspannen, je hoeft je nergens maar dan ook nergens druk om te maken, alles is geregeld, gefixt en komt in orde. heerlijk voor iedere work aholic's om bij te tanken. super, ik heb weer genoten en ook nog wat moois gemaakt. op zeker tot een volgende keer.

dikke knuf voor jullie allemaal

gr arja
Karin Collins
Lieve Nick, alle docenten en medewerkers,

Het was voor de 8ste keer weer heerlijk 'thuiskomen' in Kantia! Ik heb wederom genoten van de gastvrijheid, de workshop beeldhouwen, de heerlijk verzorgde maaltijden van Relinde en het gezelschap van de docenten en de andere gasten.( En natuurlijk niet te vergeten, strand, zee en zon) Voor iedereen die aan een creatieve vakantie denkt in het prachtige Griekenland, ik zou zeggen boeken! Tot volgend jaar!
Eva de Hilster
Beste Nick, Karin en alle lieve anderen,

Wat was het een bijzondere week! Het voelt na al die keren een beetje als 'thuis komen' maar deze week was wel heel speciaal. Het concept blijft ijzersterk. Zon, zee, strand, creatief zijn, uitgedaagd worden en uitrusten tegelijk. Heerlijk. Tot volgend jaar weer!

Eva
Nick van den Berg
Geachte lezer,

helaas zijn door een technische storing alle eerdere reacties van 2015 verloren gegaan.
Pim
Beste Nick e.a.

Wat een goeie vakantie. Lekker eten, leuke cursisten, en de laatste avond was onvergetelijk.
Jan ter Riet
Beste Nick,

Het was heerlijk deze zomer. Griekenland is nog steeds een fijn vakantieland, en bij jullie is alles tot in de puntjes verzorgd. Nogmaals bedankt.
Cobie Mouthaan
Fotorondreis Peloponnesus

12oktober vertrokken voor een rondreis, en alles was zeer goed verzorgd, mooi weer, goede chauffeur, goede reisleidster, leuke gasten, prachtige route, goede hotels, heerlijk eten, wat is het een mooi land, en wat hebben we genoten, een aanbeveling, ik wil zo weer terug gaan maar gelukkig heb ik de foto's nog. Als ik een cijfer zou moeten geven wordt het een 10!!!!!!!!!!
Suzana en Nick bedankt voor alles. en tot ziens!!!!!!!
Daphne van der Pol
Beste Nick en medewerkers,

Wat een heerlijk week in Kantia begin september. Het was voor mij de eerste keer bij jullie en ook de eerste kennismaking met beeldhouwen. Beiden zijn heel goed bevallen.Het was heerlijk relaxed om 's ochtends vanuit je bed zo even te kunnen gaan zwemmen in zee, en laat ik ook niet vergeten te noemen alle fantastische maaltijden en de heerlijk ontspannen sfeer. Voor herhaling vatbaar!
Bedankt Daphne
Sebus
Mijn, eerste maar zeker niet laatste, verblijf in Kantia bij Griekenland Aan Zee kan ik kort samenvatten: Leven als God In Griekenland. Nog korter: LaGIG
Mariese
Lieve Nick en de hele club,

Voor het eerst, maar niet voor het laatst.
Wat was het geweldig bij jullie.
En allemaal zo aardig en behulpzaam.
Ik hoop dat je deze reizen nog lang blijft organiseren.
Hier hebben we behoefte aan.
Bedankt voor alles.
Anja Rietveld
Zo fijn!
Wat was het weer fijn om een week bij jullie vakantie te vieren. Het bronsgieten was zo leuk en spannend, de bronzen beelden die dan te voorschijn komen na het gieten, het waren elke keer kadootjes. Voor mij was dit de tweede keer bij jullie in Kantia en zeker niet de laatste. Zo'n week geeft me zo veel energie! Heel hartelijk bedankt allemaal.