Activiteiten voor meereizende partners

Samen op reis is toch veel leuker!

Hoe krijgt u uw (wellicht niet zo creatieve) partner zover om met u mee te gaan naar Griekenland?

 

Misschien is uw partner geen creatieveling, maar een sportieve doener. En wil hij/zij niets liever dan fietsen, zeilen of duiken. Of iets waartoe u nooit overgehaald zou kunnen worden, zoals het halen van een duikbrevet. Dat kan vlak bij ons in de buurt en we helpen het regelen. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Verder is het zo dat als u een appartement deelt met uw partner, er dan per persoon een korting geldt. Op die manier wordt het voor u beiden voordeliger!

 

Tijdens onze arrangementen is er voldoende tijd om ‘s middags en in het weekend samen de omgeving te verkennen. Bovendien wordt er heerlijk gegeten en hebben alle kamers een balkon met zeezicht.

Oorverdovende stilte in Epidaurus
Oorverdovende stilte in Epidaurus
Het prachtige Mycene
Het prachtige Mycene

Ontspannen, lezen of wandelen…

Uw partner kan heerlijk ontspannen op het strand, lekker lezen of wandelen in de mooie omgeving en zo geniet hij of zij mee van het geheel verzorgde en ongedwongen karakter van onze reisarrangementen.

 

Er is op archeologisch gebied veel te beleven in onze omgeving: Mycene, Epidaurus, Argos, Korinthe en Nemea. Meer informatie hierover treft u elders op deze site. Er zijn ook veel mooie tochten te maken in de omgeving met een huurauto, motor, scooter, op de fiets of wandelend. Wij kunnen de huur van al deze voertuigen voor onze gasten verzorgen.

 

Of combineren met …

 

Rondreis

U kunt uw verblijf voor een workshopvakantie van Miniati Reizen eventueel verlengen en combineren met bijvoorbeeld een rondreis door Griekenland per huurauto of nog een week langer bij ons verblijven, zonder aan de workshop deel te nemen. Wij kunnen voor uw partner een vlucht boeken zodat hij/zij zich na afloop van uw workshop bij u kan voegen.

 

peloponnesus2000x700
fb_gr_141_con_3
zzc_nl_99_con

Zeilen

In samenwerking met Amorgos Zeilvakanties bieden wij combinatiereizen aan. U kunt bijvoorbeeld een zeilvakantie combineren met een workshopvakantie van Miniati Reizen. Ook zou uw partner kunnen zeilen terwijl u zich creatief of culinair uitleeft. Na afloop kunt u samen nog wat anders ondernemen. Wij verzorgen uw vluchten en zorgen dat de transfers op elkaar aansluiten.
 

Duiken

In het nabijgelegen Tolon is ook een duikschool. Uw partner kan samen met u bij ons in het hotel verblijven en overdag deelnemen aan een duikcursus of een brevet halen. Ook kunnen losse duiken gemaakt worden. Informatie hierover vindt u op www.nafpliodivingcenter.gr