Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u boeken voor de Workshopweken Nafplion, de Fotoreis Noord- en West-Griekenland of de Rondreis Peloponnesus (data volgen nog).

Zomerweek Nederland boeken

Om de Zomerweek in Nederland te boeken klikt u hier.

 

Rondreis Peloponnesus

In verband met de onzekerheid of we deze reis zullen kunnen uitvoeren in verband met Corona, kunt u hiervoor een reservering maken zonder dat er een aanbetaling hoeft te worden gedaan. Een maand voor de reisdatum maken we de balans op of er voldoende deelnemers zijn, of er aan de eventuele vaccinatieverplichting kan worden voldaan, en of de reis dan ook door kan gaan. Ook dan pas boeken we de vluchten. Wij hopen dat u begrip hebt voor deze situatie.

 

Fotoreis Noord- en West-Griekenland

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Controleer uw gegevens goed!

Vul alstublieft alle vakken compleet in en controleer de gegevens op juiste data, spelling van uw naam in uw paspoort e.d.

Alle prijzen en kortingen zijn te vinden onder prijzen en data.

 

Let op! De arrangementen zijn exclusief de vlucht.

We maken gebruik van de vluchten van Transavia. Zodra de prijzen daarvan bekend zijn boeken we de vlucht voor u tegen het meest gunstige tarief en factureren die dan apart. De betaling van de vlucht dient na ontvangst van de factuur meteen te worden voldaan. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf uw vlucht en transfers te regelen d.m.v. een huurauto of openbaar vervoer.

Vul alle vakken compleet in. Alle prijzen zijn te vinden op de pagina van de desbetreffende reizen.

Reservering
Kies uw reis

Graag hieronder ook voor de Rondreis of de Fotoreis de vertrekdatum en  retourdatum selecteren.

Vertrekdatum
Retourdatum
Eenpersoons- of gedeelde kamer
Verzekeringen
Annuleringsverzekering:
Reisverzekering:

 

+ € 8,50 poliskosten (vast bedrag bij afsluiten van een of beide verzekeringen)

Kortingen
Aanvullende informatie
Roker
Relevante medische informatie:
Bevestigen

Nadat wij dit formulier ingevuld en en voor akkoord hebben ontvangen en uw aanbetaling van € 450,- bij ons is bijgeschreven ontvangt u de factuur en verdere reisinformatie. Ook ontvangt u een kopie van uw aanmelding zoals wij die hebben ontvangen, ter controle van uw gegevens. De volledige reissom dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek te zijn voldaan. Uw boeking is pas definitief als het volledige bedrag door ons is ontvangen. De bescherming van uw privacy-gegevens wordt door ons in acht genomen. Uw gegevens worden aan niemand doorgegeven en worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Bekijk hier de boekings- en annuleringsvoorwaarden en de privacyverklaring.
Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in voor de nieuwsbrief.
reCAPTCHA is required.