Skip to content

Fotografie rondreis

Fotografierondreizen onder begeleiding van fotograaf Sjaak Henselmans en reisleiders Suzana Gulevska en Nick van den Berg.

 

 Het hele jaar door organiseren wij voor kleine en grotere groepen rondreizen op maat, langs de kust, maar ook door het binnenland van Griekenland. Wij hebben voor deze reizen een aantal mooie routes samengesteld die leiden door prachtig en ongerept landschap en pittoreske dorpen. Wij eten traditionele maaltijden in lokale taverna’s en genieten daarbij van wijnen van de streek. 

 

Professionele begeleiding

Er kan tijdens de tochten naar hartelust worden gefotografeerd en dankzij de praktische begeleiding van onze meereizende professionele fotograaf zult u met een geweldige fotoreportage van uw reis thuiskomen.

 

De reizen zijn geschikt voor de enthousiaste amateurfotograaf, zowel beginner als gevorderde. Mede door de kleinschaligheid van onze reizen, wordt de begeleiding op de individuele kennis en ervaring van de deelnemers afgestemd.

 

We besteden veel aandacht aan de techniek van het fotograferen, maar ook aan het kijken, aan compositie en aan het verbeelden van dat wat je wilt laten zien.

 

Hieronder kunt u de route en het programma bekijken. Alle uitgebreide informatie vindt u op onze website www.fotografierondreizen.nl.

fotografie-home

Beter leren fotograferen?

Wil je beter overweg kunnen met je camera? Wil je meer weten over compositie, licht, sluitertijd en diafragma? Wil je betere foto’s leren maken? En wil je dat samen doen met andere liefhebbers op een heerlijke zonnige locatie in Griekenland?

Boek dan de volledig verzorgde fotografieworkshop direct aan het strand van de Peloponnesos.

Data 2020

 

  • Fotorondreis Noord- en West-Griekenland
    Naar verwachting eind oktober, definitieve data worden nog bekend gemaakt.

 

  • Fotorondreis Peloponnesus
    Deze reis staat momenteel niet ingepland.

Begeleiding Sjaak Henselmans, Nick van den Berg en Suzana Gulevska

 

Het hele jaar op aanvraag.

Wijzigingen voorbehouden.

Voor wie?

De reis is voor beginners en gevorderden geschikt. Niet-fotograferende partners zijn natuurlijk ook van harte welkom!

 

Fotografiereis Noord- en West-Griekenland

Route

route-noord-west-griekenland

Programma per dag

Fotografiereis Peloponessus

Route

route-peloponnesus

Programma per dag