Skip to content

Wandelweek

Data 2023

 

 

Te boeken voor 1 week.

Wijzigingen voorbehouden.

Tijdens deze wandelweek neemt Suzana u mee op een aantal mooie, doorgaans niet al te zware wandelingen in de omgeving. Zij is zelf een fervent wandelaar en heeft in de ruim 15 jaar dat ze nu in Griekenland woont veel wandeltochten in onze prachtige omgeving gelopen, uitgezocht en ook zelf uitgezet. Op veler verzoek bieden we u dit jaar de mogelijkheid om met haar op stap te gaan.

 

In de omgeving zijn talloze wandelroutes te volgen die vaak al terug te herleiden zijn naar de oudheid. Zo is de route van de haven van Epidaurus naar het klassiek theater in het binnenland nog goeddeels terug te vinden en te bewandelen.

 

Geschikt voor de gemiddelde wandelaar

Gedurende de week worden de gekozen wandelingen qua zwaarte enigszins afgestemd op de wensen en capaciteiten van de deelnemers, maar alle geselecteerde tochten zijn voor de gemiddelde wandelaar goed te doen.

 

Vertrekpunt Epidaurus

Sommige van de dagtochten beginnen en eindigen bij ons hotel, maar vaak nemen we onze auto (een 7-zitter) of eventueel een minibus en rijden we naar het beginpunt van een wandeling. Soms nemen we een picknick mee maar meestal zijn we tegen de lunch terug bij het hotel zodat u mee kunt eten en in de middag ook nog kunt genieten van het strand of de rust van uw balkon of de tuin van het hotel.

 

Actueel programma

Het actuele programma met wandelingen en plaatsen die we tijdens de week bezoeken zullen we binnenkort vermelden op de site en daar ook een nieuwsbrief aan wijden. Enkele van de ‘locaties’ van de wandeltochten zijn o.a. Nauplion, Ligourio, Methan en Troizina.

 

 

Data 2023

 

 

Te boeken voor 1 week.

Wijzigingen voorbehouden.