We zijn druk bezig met het programma voor 2023, binnenkort online!

Data 2022/2023

Overzicht en data van het workshopprogramma in Griekenland en Nederland

In bijna alle weken bieden we onder leiding van verschillende docenten de workshops Beeldhouwen in steen en Schilderen en Tekenen aan. Het programma wordt daarnaast aangevuld met steeds een andere workshop.

 

Overzicht

Hieronder ziet u een weekoverzicht per workshop en een workshopoverzicht per week. Als een workshop voor meer dan een week wordt aangeboden, kunt u uiteraard per week of voor meer weken boeken. Wijzigingen voorbehouden. 

 

Afwijkende data

Wilt u op afwijkende data naar Griekenland reizen, dan kan dat in principe wel. In overleg zal gekeken worden hoe de transfers van en naar het vliegveld kunnen worden georganiseerd.
 

Expositie van het gemaakte werk van onze gasten

Na afloop van het voor- en naseizoen organiseren we een expositie van het werk dat door onze cursisten is gemaakt. U ontvangt hier nog apart een uitnodiging voor.

Ook als u zelf uw werk hebt meegenomen en u niet hoeft op te halen bent u natuurlijk van harte welkom om even bij te praten met uw medevakantiegangers!

 

Datum: 13 november 2022

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Atelier Maud Quaedvlieg

Konijnenberg 90, Breda

Informatie­middag

Wilt u eerst eens kennismaken voordat u boekt, meer informatie krijgen over de diverse workshops of meer foto’s of video’s bekijken van onze vakantiereizen?

Dan bent van harte welkom op onze infomiddag. De infomiddag is in combinatie met de expositie. Een unieke gelegenheid om ons te ontmoeten, ervaringen van onze gasten te horen en hun mooie kunstwerken te bewonderen.

 

Datum: 13 november 2022

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Locatie: Atelier Maud Quaedvlieg

Konijnenberg 90, Breda