• Schilderen_aan_het_strand_crop
  • _DSC0275 (9)
  • skil14
  • _DSC0005-2
  • _DSC0274 (13)
  • _DSC0535 (5)

Inspirerende schildervakanties in het buitenland

Je leeft op tijdens een van onze schildervakanties in het buitenland. Zeker als je er even helemaal uit bent in. Want deze omgeving maakt meer in je los: inspiratie, creativiteit en puur plezier. Als bakermat van onze beschaving is Griekenland natuurlijk een schatkist voor jou als schilder. Al die verschillende landschappen, plaatsjes en mensen nodigen uit om veel te leren op het gebied van kleur, vorm en compositie. Onze vakkundige schilderdocent en gezellige medereizigers helpen je hierbij. Leer ze kennen, schrijf je nu in voor een van onze onvergetelijke schildervakanties in het buitenland.

 

Schildervakanties door en voor schilders

Natuurlijk leer je graag bij tijdens je schildervakantie(s) in het buitenland. Hiervoor heb je de volledige aandacht van je docent. Maar een schildervakantie blijft natuurlijk nog altijd vooral een vakantie. Je mag dus zelf je werktempo en onderwerp bepalen, vanuit je eigen inspiratie en inzicht. Ook dan krijg je alle feedback die je wilt. Leerzaam is ook de eindexpositie aan het eind van de schildervakantie. Die herhalen wij voor een breder publiek in Amsterdam, eenmaal terug uit het buitenland. Een mooie gelegenheid om bij te praten met je medereizigers en docenten, onder het genot van een hapje en drankje. Daarna kun je je kunstwerk meteen meenemen naar huis.

 

Schildervakanties door ervaren schilders

Tijdens een van onze schildervakanties in het buitenland wordt je begeleid door vakkundige en ervaren kunstenaars. Onze docenten zijn Lisanne Sloots, Sophie Walraven en Martin Coppes. Als kunstenaars maken zij uiteraard uiteenlopend schilderijen in hun eigen stijl, met voorkeur voor bepaalde technieken en materialen zoals houtskool, aquarel of acryl- en olieverf. Toch zullen zij ook jou veel bijbrengen bieden, aan de hand van je eigen interesses. Hiervoor verzorgen zij gevarieerde workshopweken in het buitenland, die geschikt zijn voor zowel beginners als gevorderden.

 

Wat leer je?

Je leert tijdens onze schildervakanties in het buitenland zeer veel, dankzij begeleiding op individueel niveau. Door middel van verschillende inspirerende thema’s en opdrachten leer je de vele verschillende technieken en materialen goed kennen: aquarel, acryl, pastel, houtskool en pen, olieverf en inkt. Als deelnemer geef je zelf aan wat je wilt leren en beoefenen. Ga je als gevorderde op schildervakanties in het buitenland, dan krijg je alle ruimte om je ontwikkeling en visie te verbreden en versnellen. Dergelijke schildervakanties gaan dan over het aandacht besteden aan welk onderwerp je kiest en waarom, maar ook over techniek: kleurenleer en beeldelementen zoals compositie, lijn en vlak.

  • “Voor mij de eerste keer schilderen maar zeker niet de laatste keer. Wat een fantastische ervaring!”

Data

Te boeken vanaf 1 week t/m 3 weken aansluitend.

 

Wijzigingen voorbehouden.