• Schilderen_aan_het_strand_crop
  • _DSC0275 (9)
  • skil14
  • _DSC0005-2
  • _DSC0274 (13)
  • _DSC0535 (5)

Vier je schildervakantie met onze schildercursus

Op schildervakantie leef je je uit, met iedere schildercursus. Want dit uitzicht op de Egeïsche zee, in Griekenland, Kantia op de Peloponnesos, en de landschappen, plaatsjes en mensen, geven je nieuwe inspiratie. Ga hiervoor mee met Griekenland Aan Zee, met andere creatieve medereizigers en een getalenteerde schilderdocent die je de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Als bakermat van de beschaving is Griekenland natuurlijk een schatkist voor jou als schilder. Wil je beter worden, maar ook simpelweg een leuke vakantie beleven, dan ga je meet met op schildervakantie en volg je onze schildercursussen.

Schildervakantie voor en door schilders

Je leert veel tijdens onze schildervakantie. Want omdat je groep klein is, heb je de volle aandacht van de schilderdocent. Maar ook van je medereizigers steek je veel op, door het bespreken van elkaars werk en de schilderkunst. Toch blijft deze schildervakantie natuurlijk gewoon vakantie. Dus bepaal je zelf je werktempo en wat je precies wilt schilderen, vanuit eigen beweging. Ook hierbij krijg je waardevol advies van de docent.

 

Professionele schildercursus

Je schildercursus wordt verzorgd door de ervaren docenten Sophie Walraven, Lisanne Sloots en Martin Coppes. Natuurlijk hebben zij hun eigende specifieke stijl, voorkeuren, materialen en compositiekeuzes. Maar vanuit hun eigen ontwikkeling, kennis en ervaring leren zij ook jou je weg te vinden. Het maakt hierbij niet uit hoeveel je kunt; zowel beginnende als gevorderde schilders waarderen onze schildercursus. Bekijk hun werk ook eens, op de foto’s van eerdere schildervakanties en schildercursussen van Griekenland aan zee.

 

Locatie schildervakantie

Een schildercursus van Griekeland Aan Zee is een succes mede dankzij onze locatie. Ons hotel in Kantia ligt midden in een schitterende omgeving waarin je geniet van de uitzichten, natuur, cultuur én keuken. Je schildert in de tuin of op het dakterras van ons hotel. Maar ook gaan we op pad naar andere locaties. Zoals de omliggende velden, het strand of de nabijgelegen vissersdorpjes Iria en Vivari en het Venetiaanse stadje Nafplion.

 

Nagenieten van je schildervakantie?

Helemaal op het einde van je schildervakantie is de eindexpositie, die je laat wennen aan hoe het voelt om je werk te exposeren. Dit herhalen wij met een expositie in onze studio in Amsterdam, wat een mooie gelegenheid is om gezellig bij te praten met je medereizigers, reisleider en schilderdocent, onder het genot van een hapje en drankje. Hierna neem je je kunstwerk naar huis, waar je het ophangt en zo nog jarenlang nageniet van je schildercursus in Griekenland.

  • “Voor mij de eerste keer schilderen maar zeker niet de laatste keer. Wat een fantastische ervaring!”

Data

Te boeken vanaf 1 week t/m 3 weken aansluitend.

 

 

Wijzigingen voorbehouden.