• 1_Peloponnesus-klooster
  • 3_Peloponnesus_zeemist
  • 4__Peloponnesus-huizen
  • 5_Peloponnesus-bergmist
  • 6_Peloponnesus-huizen-op-berg
  • 2_Peloponnesus-roze-huizen

Prachtige fotoreizen in Griekenland

Kun jij je al een beeld vormen van de leukste fotoreizen in Griekenland? Hoe jij de verschillende prachtige landschappen, plaatsjes en mensen weet te vereeuwigen op de gevoelige plaat? Wil je leren dit professioneel te doen? Dan waardeer je deskundige inzichten van een ervaren fotograaf, met wie je sneller leert in de praktijk. Ga hiervoor mee met Miniati Reizen, samen met een klein groepje medereizigers dat jouw interesse in fotografie deelt. Ga mee, boek nu een van onze fotoreizen in Griekenland.

Je wordt doorgestuurd naar onze website www.fotografierondreizen.nl (Miniati Fotoreizen).

Verschillende fotoreizen in Griekenland

Wat wil jij beleven in Griekenland? Zoek je naar fotoreizen waarbij je zoveel mogelijk ziet van het land? Wil je ook prachtige foto’s maken van de hangende kloosters van Dimitsana, de gefortificeerde woontorens in het ruige berglandschap van Mani en in de vele authentieke plaatsjes op de Peloponnesos? Dan moet je mee.

 

Andere fotoreizen leiden je juist naar het rustige badplaatsje Kantia, waar we zowel de directe omgeving als diverse andere locaties leren kennen en fotograferen. Denk aan het gezellige stadje Nafplion, het amfitheater van Epidaurus en het karakteristiek Griekse plaatsje Poros.

 

Compleet verzorgde fotoreizen

Omdat je zo druk bent te genieten van fotograferen met je docent en medereizigers, moet je op het eind van de dag echt even bijkomen in een prettige accommodatie, met lekker lokaal eten en drinken. Miniati Reizen verzorgt dit voor al zijn fotoreizen in Griekenland, vanuit jarenlange ervaring en passie voor dit land. Wij bezoeken dan ook de leukste tavernes, waar je dankzij de lokale keuken Griekenland nog beter leert kennen. Hier proosten wij welverdiend op nog een geslaagde dag. En vooruit, we maken ook nog een foto van het eten.

 

Altijd leerzaam en persoonlijk

Iedereen heeft zo zijn eigen interesses en voorkeuren in de fotografie. Jij fotografeert misschien het liefst de natuur, terwijl een ander gaat voor architectuur. Een ander zoekt het juist in het maken van portretten. Voor al deze specialisaties leent het historisch rijke Griekenland zich natuurlijk uitstekend. Hierbij helpt de kleinschaligheid van de fotoreizen van Miniati: in een groepje van slechts 4 tot 7 personen krijgt je altijd genoeg aandacht, adviezen en inzichten. Zo wordt je snel beter in landschapsfotografie, architectuurfotografie, portretfotografie, straatfotografie of reisfotografie.

 

Techniek en creativiteit

Onze fotoreizen stimuleren op zowel technische als creatief gebied. Zo leer je op technisch gebied alles over je camera en instellingen zoals sluitertijd, scherptediepte en diafragma. Op creatief gebied leer je weloverwogen te werken aan je compositie, standpunt, licht en wat je wilt uitdragen.

 

Route Fotografierondreis Peloponessus
Route Fotografierondreis Peloponessus
Data

Het gehele jaar op aanvraag.

Fotografierondreis Noord- en West-Griekenland

 

Fotografierondreis Peloponessus


Kijk voor meer informatie op www.fotografierondreizen.nl

 

Wijzigingen voorbehouden.