• beeldhouwen
  • SjH15_06194
  • beeld11
  • SjH15_06203
  • DSC01341-3
  • SjH15_06379
  • beeldhouwen
  • SjH15_06367

Onze beeldhouwvakantie vormt je

Tijdens onze beeldhouwvakantie ontstaan je mooiste werken. Want met deze uitzichten, lokale gerechten en inspirerende mensen komt je creativiteit vanzelf tot leven. Een leven dat elke dag een stukje mooier wordt, als je opgaat in de sfeer van Griekenland en groeit dankzij de begeleiding van ervaren beeldhouwers. Als je je voltooide werk dan eindelijk polijst, in de Egeïsche zee, en deze later bewondert in je huis, dan weet je zeker dat je beeldhouwvakantie een van je beste keuzes ooit is geweest. Boek deze nu op onze website.

Leerzame beeldhouwvakantie voor iedereen

Een beeldhouwvakantie is bij uitstek geschikt voor een workshop beeldhouwen. In alle rust en luxe, in de tuin of op het dakterras van het hotel, concentreer je je beter en komt de inspiratie vanzelf. Je wordt steeds bedrevener in het toepassen van de verschillende gereedschappen en technieken. En even belangrijk: je leert meer over compositie.

 

Je ervaren en deskundige beeldhouwdocenten op deze beeldhouwvakantie zijn Carla Peperkamp, Leen Kessels en Ingrid Onstenk, die je op individuele basis begeleiden. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

 

Uw soort beeldhouwvakantie

Deze beeldhouwvakantie geef je zelf vorm. Vanuit je eigen inspiratie werk je aan het beeld dat jij voor ogen hebt. Ook het werktempo en onderwerp bepaal je geheel zelf. Het is immers jouw beeldhouwvakantie. Heb je het beeld uiteindelijk af, dan polijst je deze in de zee en maak je het klaar voor de afsluitende eindexpositie. Verder is alles geregeld: van het eten tot en met de transfers op de luchthaven en de bijbehorende toeslagen en kosten.

 

Ruime keuze uit stenen

Je werkt met prachtig materiaal tijdens deze beeldhouwvakantie. Denk aan diverse soorten en kleuren marmer. Zoals het spierwitte Sivec marmer, het blauwgrijze en zwarte Agios Petros, het welbekende rode Parnon, Thassos wit, Veria semi-white en wit geaderde dolomite. Hiernaast is er een uitgebreide collectie met albast, speksteen en serpentijn. De benodigde materialen en gereedschappen (bokken, was, schuurpapier, lijm) zijn inbegrepen.

 

Nagenieten van je beeldhouwvakantie

Het plezier van je beeldhouwvakantie is nog lang niet afgelopen als je weer in Nederland bent. Niet alleen geniet je nog lang na van je ontspannende vakantie en het werk dat hebt gemaakt, ook leef je weer even op tijdens een gezellige eindexpositie in Amsterdam. Dit is een mooi moment om weer even bij te praten met je reisgenoten, docenten en bezoekers, onder het genot van een hapje en drankje. Hierna kun je je beeldhouwwerk meteen mee nemen naar huis. Voor deze expositie ontvang je een e-mail, om je op de hoogte te stellen van de details.

  • ‘De rust om je heen en dan alleen maar met die steen bezig zijn, heerlijk!’

  • ‘Zo leuk om je werk ook met anderen te bespreken, zo zie je ineens weer nieuwe dingen.’

  • ‘Daar zit je dan je beeld te polijsten in zee, met je voeten in de branding en het zonnetje op je bol.’

Data

Te boeken tijdens alle workshopweken, vanaf 1 week t/m 5 weken aansluitend.

 

Wijzigingen voorbehouden.