Reserveren

Vul alstublieft alle vakken compleet in. Alle prijzen en kortingen zijn te vinden onder prijzen arrangementen en prijslijst materialen.

Uw reservering
Kies een workshop voor week 1
Kies een workshop voor week 2
Kies een workshop voor week 3
Kies vertrekdatum:
Kies retourdatum
Appartementskeuze
Vlucht en transfer
Verzekeringen
Annuleringsverzekering:
Reisverzekering:
€4,50 poliskosten +
Kortingen
Aanvullende informatie
Roker
Afwijkend dieet (toeslag € 5,- per dag)
Medische informatie (indien voor ons belangrijk om te weten)
Bevestigen
Nadat wij dit formulier ingevuld en en voor akkoord hebben ontvangen en uw aanbetaling van € 450,- bij ons is bijgeschreven ontvangt u de factuur en verdere reisinformatie. Ook ontvangt u een kopie van uw aanmelding zoals wij die hebben ontvangen, ter controle van uw gegevens. De volledige reissom dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek te zijn voldaan. Uw boeking is pas definitief als het volledige bedrag door ons is ontvangen. De bescherming van uw privacy-gegevens wordt door ons in acht genomen. Uw gegevens worden aan niemand doorgegeven en worden strikt vertrouwelijk behandeld.

De aanbetaling van €450 is overgemaakt op rekening NL44 INGB 0000 9073 42 t.n.v. Miniati Reizen op:
Ja, ik wil op de hoogte blijven en schrijf me in voor de nieuwsbrief (uw e-mailadres wordt toegevoegd aan ons adressenbestand in Mailchimp).
Uw akkoord met voorwaarden en privacy.
Onderstaand captcha veld is bedoeld om spam tegen te gaan. Het kan zijn dat u na het aanvinken een aantal foto's moet aanklikken (eventueel meerdere keren). Zo kan de captcha zien dat u geen spamrobot bent.
reCAPTCHA is required.