Uw workshop­vakantie in de praktijk

Hoe gaat zo’n workshopvakantie nou in z’n werk?

We zetten alles even voor u op een rijtje …

De reis

Uw vliegticket en vluchtinformatie met vluchtnummer en vertrek- en aankomsttijden ontvangt u van ons na uw boeking. Met dit ticket kunt u vertrekken vanaf Amsterdam naar Athene.

 

Bij uw aankomst in Athene wordt u verwelkomd door onze medewerker in het zonnige Griekenland. Zij is herkenbaar aan het bord ‘Griekenland aan Zee’ en begeleidt u naar de touringcar, die u naar ons hotel in Kantia brengt.

 

Elke deelnemer heeft een eigen appartement, tenzij u anders geboekt heeft. Komt u met een reisgenoot, dan kunt u uw appartement delen en krijgt u korting.

IMG_2649
DSC0535 5 2

Workshops dagen en tijden

De workshops beginnen de volgende dag om 9.30 uur, na het ontbijt.

Tussendoor is er een koffiepauze en om 14.00 uur is er een heerlijke lunch, geserveerd op het terras van het hotel.

Daarna is het siëstatijd. Tijd voor ontspanning op het strand of op uw balkon.

Vanaf 17.30 uur mag er weer gewerkt worden tot het diner om 20.00 uur.

 

De workshops zijn zes dagen per week. Op zondag zijn de deelnemers vrij, maar kan er eventueel vrij worden gewerkt. Tijdens de week wordt er een uitstapje georganiseerd naar Nafplion waarvoor u zich kunt inschrijven. Daarnaast organiseren we elke week een leuke excursie waarvoor u zich kunt inschrijven. De excursie is niet in de prijs inbegrepen.

De expositie

Op zaterdagavond houden we een expositie van het werk dat in de afgelopen week door alle cursisten is gemaakt. Tijdens de dag richten de docenten samen met de cursisten de expositie in en aan het begin van de avond verzamelen we om vervolgens een rondje expo te doen. De docenten presenteren het werk van de cursisten en onder het genot van een drankje is er tijd om alles te bewonderen. Het is heel leuk om te zien wat iedereen gemaakt heeft na zo’n week en de resultaten zijn vaak verrassend.

 

Na de expositie kunnen de mensen die hun werk niet mee kunnen/willen nemen het werk verpakken zodat wij aan het einde van de periode het kunnen transporteren naar Nederland.

 

Als iedereen klaar is schuiven we om 20.00 uur wederom aan voor een heerlijk diner.

_DSC0733
Athens-airport

Terug naar Nederland

Op zondag vertrekt u weer naar Nederland tenzij u natuurlijk heerlijk nog een weekje geboekt heeft! U kunt vaak tot het begin van de middag op uw kamer terecht zodat u rustig uw spullen kunt verzamelen en nog een laatste duik kunt nemen. Aan het einde van de middag wordt u door de touringcar weer terug gereden naar Athene en vertrekt u vanaf het vliegveld weer naar Amsterdam.

Eindexpositie in Nederland

Aan het einde van de periode kunt u uw werk ophalen in Almen of in Amsterdam. Alle werkstukken worden in Griekenland verzameld en dan naar Nederland gebracht. Tijdens een gezellige eindexpositie kunt u weer even bijpraten met uw reisgenoten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kijk hier voor de datum van de eerstvolgende expositie. Als u bij ons geboekt heeft krijgt u eveneens een uitnodiging via e-mail.

expo amsterdam