Workshop data 2018

Overzicht en data van het workshopprogramma 2018 in Griekenland en Nederland

In bijna alle weken bieden we onder leiding van verschillende docenten de workshops Beeldhouwen in steen en Schilderen en Tekenen aan. Het programma wordt daarnaast aangevuld met steeds een andere workshop.

 

Overzicht

Hieronder ziet u een weekoverzicht per workshop en een workshopoverzicht per week. Als een workshop voor meer dan een week wordt aangeboden, kunt u uiteraard per week of voor meer weken boeken. Ook is het mogelijk voor een Workshop combinatieweek te kiezen en kennis te maken met de aangeboden workshops in die week. Wijzigingen voorbehouden. 

 

Afwijkende data

Wilt u op afwijkende data naar Griekenland reizen, dan kan dat in principe wel, maar dan kan het zijn dat de vluchtprijs afwijkend is van de prijs die is opgenomen in onze arrangementen. Ook zal er dan in overleg moeten worden gekeken naar hoe de transfers van en naar het vliegveld worden georganiseerd.

Kennismaken of meer informatie?

Ontmoet ons tijdens een van de vakantiebeurzen of op onze informatiemiddag:

Exposities van het gemaakte werk van onze gasten

Data: zondag 29 juli 2018

Tijd en locatie volgen nog.

 

Iedereen is welkom!

Ook als u meer wilt weten over de workshopreizen van Miniati Reizen, bent u van harte welkom. Wij hebben een aantal slideshows en/of filmpjes die u kunt bekijken om een goede indruk krijgen van onze werkwijze, locatie en de omgeving in Griekenland.

Data overzicht per workshop

 

  • 20 mei t/m 27 juni 2018
  • 2 september t/m 7 oktober 2018

Workshop overzicht per week

16 t/m 20 juli 2018

23 t/m 27 juli 2018

Zomerworkshop weken Almen

Let op, deze weken zijn in Nederland!

9 t/m 16 september 2018